Pravne napomene

Informacije, proizvodi i usluge dostupni na ovoj stranici ponuđeni su i kupuju se u svrhu zabave, te nisu zamjena za profesionalnu pomoć liječnika ili drugih stručnjaka, kao ni zamjena za medicinske postupke, dijagnostiku ili liječenje.

S obzirom da svako ljudsko biće svojim postupcima i odlukama utječe na vlastiti život i svijet oko sebe, proizvodi ili usluge kupljene preko ove stranice ne garantiraju ishode i rezultate.

Naručivanje i kupovina usluga i proizvoda

Naručivanjem bilo koje usluge i proizvoda potvrđujete da ste stariji od 18 godina i da imate potpunu poslovnu sposobnost.

Svi pisani materijali i fotografije na ovoj stranici autorsko su djelo vlasnika  stranice i kao takvi su zaštićeni autorskim pravima i nije ih dozvoljeno objavljivati bez dozvole.

Zaštita vaših podataka i privatnosti

Sadržaj komunikacije između klijenta i mene je u potpunosti tajan i može biti otkriven trećim osobama isključivo u slučaju kršenja zakona i drugih propisa RH.

Tajnost komunikacije vrijedi podjednako i za klijente što znači da sadržaj komunikacije nije dozvoljeno objavljivati javno niti dijeliti s drugim osobama.