Pravila privatnosti i vaši osobni podaci

Ova stranica prikuplja osobne podatke koji su potrebni za izvršavanje narudžbe i slanje naručenih proizvoda. Da bi slanje proizvoda bilo moguće prikupljaju se ime i prezime, adresa stanovanja, te e-mail adresa naručitelja.

Prikupljeni podaci se brišu 14. dana nakon što je narudžba ispunjena i nakon što je naručitelj primio pošiljku. Do tada se čuvaju u svrhu ostvarivanja zakonskog prava naručitelja na povrat robe.

Također, jedina treća strana kojoj se prosljeđuju osobni podaci naručitelja je Hrvatska pošta d.d. ili Tisak plus d.o.o u svrhu slanja narudžbe.

Način prikupljanja podataka

Podaci se prikupljaju putem kontakt obrasca, e-mail adrese na koju se vrše narudžbe (jewelryartshop@gmail.com), te telefonskim putem kod narudžbi izvršenih telefonom.

Upisivanje imena i prezimena, te adrese stanovanja u kontakt obrazac je nužno samo kod naručivanja proizvoda. U svim drugim situacijama potencijalni klijenti mogu upisati samo svoju mail adresu u svrhu primanja odgovora na postavljeni upit.

U slučaju da su osobni podaci prikupljeni, a nije došlo do narudžbe, podaci se brišu u roku od 7. dana nakon posljednje komunikacije.
Na ovoj stranici ne vrši se automatizirana obrada ili pohrana podataka.

Kolačići (Cookies) na ovoj stranici

Od kolačića ova stranica koristi isključivo tzv. session cookies – privremene kolačiće koji su nužni za pravilan rad stranice, a ne i trajne kolačiće koji se koriste radi poboljšavanja iskustva korisnika ili rada stranice.

ametist narukvica, ametist kamen kristal, ametist značenje djelovanje, ametist svojstva upotreba, ametist prodaja, pravila privatnosti