Pješčani kamen – ogrlica od kristala za smirenje, opuštanje i za postizanje ciljeva

pješčani kamen, kristali, kristali nakit, narukvica kristali, kristali nakit prodaja, kristali novac, kristali ogrlica, kristali privjesak

Pješčani kamen je kristal  za smirenje i opuštanje duha i tijela. On nam pomaže da postignemo ravnotežu energije i da smanjimo psihički pritisak i stres.

Ovo je posebna narukvica od svjetlucavog pješčanog kamena – jedinstvenog poludragog kamena – kristala koji pomaže balansiranju i jačanju energije.

Svojstva i djelovanje pješčanog kamena

Pješčani kamen je kristal koji umiruje dušu i tijelo  tijekom stresnih razdoblja i preporuča se svima koji su duže vrijeme pod  stresom kao i ljudima koji imaju manjak energije i osjećaju umor.

Dobar je za one koji nikako ne uspijevaju postići određeni cilj u svom život, kao i za one koji osjećaju da im je energija iscrpljena i trebaju jačanje energije i povrat svoje snage i mira.

Ovo je dobar kristal za vas ukoliko ste se umorili i nemate dovoljno energije za svakodnevne napore i  ako vam sve predstavlja problem. Također i ako se nikako ne možete pokrenuti u smjeru kojem želite, ili poduzeti prvi korak i postići rezultat koji želite.

Ako imate problema sa ustrajanjem u dijeti, učenju, novoj navici ili bilo kojem području u životu, pješčani kamen je dobar odabir za vas.

Učinak pješčanog kamena

Svojom posebnom bioenergijom on će vam pomoći da vlastitim snagama preokrenete energiju u svojem životu i tijelu. Kroz svakodnevno nošenje na ruci pješčani kamen će vas podsjećati  na to da se vaša energija mijenja na bolje.

Pješčani kamen je poludragi kamen koji pomaže koncentraciji, povećava efikasnost učenja i donosi jasnoću misli i razmišljanja.

Pješčani kamen je tamno plave boje. U svojoj strukturi sadrži prirodne svjetlucave čestice  koje ga čine tako posebnim.

Svaki poludragi kamen i kristal  ima posebnu bioenergiju. Donosi nam točno onakvu energiju kakvu trebamo u životu.

Zbog toga uvijek možemo biti sigurni da nas je privukao s razlogom. Vjerojatno je upravo taj kamen pravi izbor za nas.

U životu nema slučajnosti, pa nas  ni pojedini kristali ne privlače slučajno. Postoji dobar razlog za to.

Pješčani kamen – ogrlica od kristala

Duljina ove ogrlice od pješčanog kamena  je 48 cm + 6 cm dodatnog lančića kojim možete regulirati ukupnu duljinu ogrlice. Veličina privjeska od pješčanog kamena  je 2 cm.

Cijena ogrlice je 17,25 € ili 130 kn + poštarina 2 € ili 15 kn.

Punjenje i programiranje kristala za ostvarivanje individualnog djelovanja

Kristaloterapeut može dodatno napuniti i programirati vaše kristale za postizanje vaše konkretne želje i cilja. Cijena te dodatne usluge je 3,98 € ili 30 kn po komadu nakita.
Dakle, cijena jednog komada nakita sa punjenjem i poštarinom je ukupno 23,22 € ili 175 kn.
Prikazane cijene su preračunate po fiksnom tečaju konverzije od 1 EUR = 7,53450 HRK

Sve detalje saznati ćete u prvom mailu koji ćete primiti.

Sve informacije možete dobiti i narudžbu možete izvršiti  preko  OBRASCA ZA KONTAKT I NARUDŽBU  ili pozivom na  099 889 5553.

Pošiljke se šalju Hrvatskom poštom kao preporučena pošiljka ili Tiskom (s kioska na bilo koji kiosk po vašem odabiru) nakon što uplata na sjedne na račun obrta. Sve detalje vezano za slanje dobiti ćete u prvom mailu.

Plaćanje pouzećem nije moguće, pošiljke se šalju nakon što uplata sjedne na račun obrta. Nakon što je vaša pošiljka poslana dobivate broj za praćenje pošiljke i detaljne upute za održavanje i punjenje kristala.

Dostupna je i narukvica od pješčanog kamena. Sve detalje možete naći pod NARUKVICA OD PJEŠČANOG KAMENA

pješčani kamen, kristali, kristali nakit, narukvica kristali, kristali nakit prodaja, kristali novac, kristaloterapija, poludrago kamenje 2