Lapis lazuli – štiti od uroka i jača ljubavne odnose

Kako nam lapis lazuli može pomoći svojom bioenergijom ?

lapis lazuli, lapis kristal kamen, lapis značenje djelovanje, lapis nakit, lapis narukvica, lapis kamen, lapis prodaja, lapis čišćenje 2

Plavi kristal lapis lazuli je kamen koji donosi unutrašnji mir, pomaže da otpustimo ljutnju, tjeskobu, negativne misli i stres. Lapis nam pomaže da lakše riješimo probleme.

Lapis potiče stvaranje novih ideja, a na radnom mjestu privlači napredak i uspjeh.

Djelovanje lapis lazuli kristala

Lapis štiti od negativne energije tako da prepoznaje, blokira negativnu energiju i vraća ju natrag na njezin izvor.
Ovo  je kristal koji olakšava tijek pozitivne energije i štiti nas od negativne energije, bilo da ona dolazi od ljudi oko nas ili potječe od događaja, mjesta i lokacija.

Pruža nam i zaštitu od štetnih elektromagnetskih zračenja oko nas. Pomaže nam da eliminiramo dio stresa i štetne energije iz okoline.

Lapis lazuli i ljubav

Lapis lazuli je izvrstan kristal koji ima snažno djelovanje na područjima ljubavnih veza, ljubavi i braka. Djeluje tako da pomaže ukloniti blokade u odnosu. Uspostavlja ravnotežu i jača odnos među partnerima.

Lapis lazuli potiče iskrenost u odnosu i sve oblike ozbiljnije i iskrene komunikacije, te tako olakšava povezivanje partnera. Također uravnotežuje protok energije u našem tijelu što direktno utječe i na naše odnose.

Jedna od važnih osobina ovog svjetlucavog poludragog kamena je da omogućava i razvoj intuicije, razvijanje vaših psihičkih sposobnosti i pomaže vam da se povežete s vašim anđelom čuvarom. Općenito se vjeruje da lapis jako dobro potiče razvoj naših skrivenih sposobnosti i talenata, jača našu psihu i donosi nam psihičku stabilnost.

Svaki poludragi kamen, pa tako i lapis lazuli, ima posebnu bioenergiju. Donosi nam točno onakvu energiju kakvu trebamo u životu.

Zbog toga uvijek možemo biti sigurni da nas je privukao s razlogom i da je vjerojatno upravo taj kamen pravi izbor za nas. U životu nema slučajnosti.

Narukvica od lapisa

Narukvica je rastezljiva, a prilikom narudžbe možete odabrati  veličine narukvice prema opsegu zapešća. Dakle, potrebno je izmjeriti opseg zapešća.

Možete koristiti metar, a ako nemate metar možete koristiti komad vrpce ili konca kojim ćete izmjeriti zapešće, a onda ćete taj dio staviti na ravnalo da bi saznali točnu duljinu.

XS – 13 cm.              S – 14 cm.               M – 15 cm.           

L – 16 cm.                XL – 17 cm.             XXL – 18cm.

Ukoliko želite narukvicu veću od XXL ili manju od XS, samo navedite dimenzije zapešća u narudžbi i narukvica će biti napravljena prema traženim mjerama. Cijena je ista.

Veličina svakog poludragog kamena u narukvici je 8 mm.

Cijena narukvice je 17,25 € ili 130 kn + poštarina 2 € ili 15 kn.

Punjenje i programiranje kristala za ostvarivanje individualnog djelovanja

Kristaloterapeut može dodatno napuniti i programirati vaše kristale za postizanje vaše konkretne želje i cilja. Cijena te dodatne usluge je 3,98 € ili 30 kn po komadu nakita.
Dakle, cijena jednog komada nakita sa punjenjem i poštarinom je ukupno 23,22 € ili 175 kn.
Prikazane cijene su preračunate po fiksnom tečaju konverzije od 1 EUR = 7,53450 HRK

Sve detalje saznati ćete u prvom mailu koji ćete primiti.

Sve informacije možete dobiti i narudžbu možete izvršiti  preko  OBRASCA ZA KONTAKT I NARUDŽBU  ili pozivom na  099 889 5553.

Pošiljke se šalju Hrvatskom poštom kao preporučena pošiljka ili Tiskom (s kioska na bilo koji kiosk po vašem odabiru) nakon što uplata na sjedne na račun obrta. Sve detalje vezano za slanje dobiti ćete u prvom mailu.
Plaćanje pouzećem nije moguće, pošiljke se šalju nakon što uplata sjedne na račun obrta. Nakon što je vaša pošiljka poslana dobivate broj za praćenje pošiljke i detaljne upute za održavanje i punjenje kristala.

U ponudi je dostupna i lapis lazuli ogrlica, sve detalje možete naći pod OGRLICA OD LAPISA

lapis lazuli, lapis kristal kamen, lapis značenje djelovanje, lapis nakit, lapis ogrlica, lapis kamen, lapis prodaja, lapis čišćenje