Jaspis mookaite – mokait – kamen ljubavi i strasti koji olakšava stres

jaspis mookaite, mokait, jaspis značenje i djelovanje, jaspis kristal prodaja, jaspis svojstva upotreba cijena, jaspis narukvica

Ovaj predivan kristal umirujuće boje vina i jesenjeg lišća povećava samopouzdanje, osjećaj vrijednosti i pomaže nam pri lakšem ostvarenju  našeg potencijala.

Jaspis je kristal koji nam pomaže u  prevladavanju neodlučnosti i otkrivanju pravog razloga zbog kojeg izbjegavamo određene poslove ili zadatke. On nam svojim djelovanjem donosi pravu motivaciju za rješavanje problema.

Jaspis Mookait – Mokait – djelovanje

 

Bioenergija jaspisa nam pomaže da smirimo naš um i da osvijestimo misli koje nas ometaju. Ovaj kristal nam donosi hrabrost da se suočimo sa izazovima, da prihvatimo istinu, smognemo snage da krenemo u dobrom smjeru i donesemo važne odluke.

Jaspis Mookait je kristal koji djeluje umirujuće na probavni sustav i smanjuje utjecaj stresa na naš organizam.

Mookait ima prekrasnu umirujuću bioenergiju, to je kamen koji pročišćava, poboljšava imunološki sustav i usporava djelovanje starenja. Posebno dobro djeluje na one fizičke tegobe koje imaju svoje uzroke u psihičkoj napetosti i rezultat su stresa.

Posebna bioenergija Mookaita također pomaže kod neplodnosti, začeća i u trudnoći, te je općenito vrlo koristan za zdravi reproduktivni sustav. Smatra se i moćnim prirodnim afrodizijakom te pomaže ostvariti  kvalitetan seksualni život.

Nalazišta Jaspis Mookaita postoje jedino u zapadnoj Australiji na području Mooka Creeka po kojem je i dobio ime.

Svaki poludragi kamen, pa tako i Jaspis Mookaite (Mokait) ima posebnu bioenergiju i donosi nam točno onakvu energiju kakvu trebamo u životu.

Zbog toga uvijek možemo biti sigurni da nas je privukao s razlogom i da je vjerojatno upravo taj kamen pravi izbor za nas. U životu nema slučajnosti.

Narukvica od jaspisa

Narukvica je rastezljiva, a prilikom narudžbe možete odabrati  veličine narukvice prema opsegu zapešća. Dakle, potrebno je izmjeriti opseg zapešća.

Možete koristiti metar, a ako nemate metar možete koristiti komad vrpce ili konca kojim ćete izmjeriti zapešće, a onda ćete taj dio staviti na ravnalo da bi saznali točnu duljinu.

XS – 13 cm.              S – 14 cm.               M – 15 cm.           

L – 16 cm.                XL – 17 cm.             XXL – 18cm.

Ukoliko želite narukvicu veću od XXL ili manju od XS, samo navedite dimenzije zapešća u narudžbi i narukvica će biti napravljena prema traženim mjerama. Cijena je ista.

Veličina svakog poludragog kamena u narukvici je 8 mm.

Cijena narukvice je 17,25 € ili 130 kn + poštarina 2 € ili 15 kn.

Punjenje i programiranje kristala za ostvarivanje individualnog djelovanja

Kristaloterapeut može dodatno napuniti i programirati vaše kristale za postizanje vaše konkretne želje i cilja. Cijena te dodatne usluge je 3,98 € ili 30 kn po komadu nakita.
Dakle, cijena jednog komada nakita sa punjenjem i poštarinom je ukupno 23,22 € ili 175 kn.
Prikazane cijene su preračunate po fiksnom tečaju konverzije od 1 EUR = 7,53450 HRK

Sve detalje saznati ćete u prvom mailu koji ćete primiti.

Sve informacije možete dobiti i narudžbu možete izvršiti  preko  OBRASCA ZA KONTAKT I NARUDŽBU  ili pozivom na  099 889 5553.

Pošiljke se šalju Hrvatskom poštom kao preporučena pošiljka ili Tiskom (s kioska na bilo koji kiosk po vašem odabiru) nakon što uplata na sjedne na račun obrta. Sve detalje vezano za slanje dobiti ćete u prvom mailu.
Plaćanje pouzećem nije moguće, pošiljke se šalju nakon što uplata sjedne na račun obrta. Nakon što je vaša pošiljka poslana dobivate broj za praćenje pošiljke i detaljne upute za održavanje i punjenje kristala.