Ametist – kristal ljubavnih parova koji štiti od negativne energije i donosi pozitivne promjene

ametist narukvica, ametist kamen kristal, ametist značenje djelovanje, ametist svojstva upotreba, ametist prodaja

Ametist je kristal  koji  štiti od negativne energije, pomaže kod ljubavnih problema i pri uklanjanju negativnih navika – pomaže pri mršavljenju, ovisnosti, dijeti…

Ametist je vrlo moćan poludragi kamen ljubičaste boje koji štiti od negativne energije i crne magije.

Njegova moć je u sposobnosti da odbija negativnu energiju i negativne misli i vraća ih u univerzum, prethodno ih pretvorivši u pozitivnu energiju.

Djelovanje ametista

Poludragi kamen ametist je dobar za otkrivanje koji je razlog nečijeg negativnog ponašanja, navika i emocionalnih obrazaca koji izazivaju neravnotežu i bolest. Ametist nam olakšava postizanje pozitivne promjene u našem životu.
Poznat kao prirodno sredstvo za umirenje on smiruje, olakšava i ublažava nervozu, stres, fizičku i psihičku napetost.
Umiruje um i olakšava meditaciju, te pročišćava auru od negativne energije.

Ametist – kamen za ljubav i ljubavne veze

Ametist se smatra kamenom Sv. Valentina, on štiti ljubavnike, te  se smatra glavnim kamenom zaštitnikom parova.
Pomaže parovima da postignu dublju povezanost i vjernost u vezi.
Ametist je svojom pozitivnom bioenergijom velika pomoć u prevladavanju svih vrsta ovisnosti. Promiče umjerenost u svemu i smanjuje loše navike, ne samo kod ovisnosti, nego općenito u životu.

Svaki poludragi kamen ima posebnu bioenergiju i donosi nam točno onakvu energiju kakvu trebamo u životu.

Zbog toga uvijek možemo  biti sigurni da nas je privukao s razlogom i da je vjerojatno upravo taj kamen pravi izbor za nas. U životu nema slučajnosti.

Narukvica od ametista

Narukvica je rastezljiva, a prilikom narudžbe možete odabrati  veličine narukvice prema opsegu zapešća. Dakle, potrebno je izmjeriti opseg zapešća.

Možete koristiti metar, a ako nemate metar možete koristiti komad vrpce ili konca kojim ćete izmjeriti zapešće, a onda ćete taj dio staviti na ravnalo da bi saznali točnu duljinu.

XS – 13 cm.              S – 14 cm.               M – 15 cm.           

L – 16 cm.                XL – 17 cm.             XXL – 18cm.

Ukoliko želite narukvicu veću od XXL ili manju od XS, samo navedite dimenzije zapešća u narudžbi i narukvica će biti napravljena prema traženim mjerama. Cijena je ista.

Veličina svakog poludragog kamena u narukvici je 8 mm.

Cijena narukvice je 130 kn + poštarina 15 kn.

Punjenje i programiranje kristala za ostvarivanje individualnog djelovanja

Kristaloterapeut može dodatno napuniti i programirati vaše kristale za postizanje vaše konkretne želje i cilja. Cijena te dodatne usluge je 30 kn po komadu nakita. Sve detalje saznati ćete u prvom mailu koji ćete primiti.
Dakle, cijena komada je npr. 130 kn + punjenje i programiranje je 30 kn + poštarina 15 kn. Ukupno je cijena posebno napunjenog komada nakita 175 kn. Bez posebnog punjenja cijena je 130 kn + 15 kn poštarina = ukupno 145 kn.

Sve informacije možete dobiti i narudžbu možete izvršiti  preko  OBRASCA ZA KONTAKT I NARUDŽBU  ili pozivom na  099 889 5553.

Pošiljke se šalju Hrvatskom poštom kao preporučena pošiljka ili Tiskom (s kioska na bilo koji kiosk po vašem odabiru) nakon što uplata na sjedne na račun obrta. Sve detalje vezano za slanje dobiti ćete u prvom mailu.
Plaćanje pouzećem nije moguće, pošiljke se šalju nakon što uplata sjedne na račun obrta. Nakon što je vaša pošiljka poslana dobivate broj za praćenje pošiljke i detaljne upute za održavanje i punjenje kristala.

U ponudi je dostupna i ogrlica od ametista, detalje možete naći pod OGRLICA OD AMETISTA

ametist, ogrlica ametist, kristali ametist, ametist kamen, ametist značenje, ametist upotreba svojstva, ametist nakit, ametist prodaja